Aktuelno

Baš kao Pamela Anderson: Naglašen dekolte, prekratka suknja i plava kosa FOTO

Glumica Lili Džejms, igraće zanosnu Pamelu Anderson u seriji "Pam & Tommy", koju mnogi sa nestrpljenjem očekuju. Pojavile su se fotografije sa seta, a sličnost između glumica je više nego očigledna.

Četvrtak, 29.07.2021.

10:40

Izvor: superžena

Baš kao Pamela Anderson: Naglašen dekolte, prekratka suknja i plava kosa FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica koja je inače brineta, bila je neporepoznatljiva sa plavom kosom vezanom u rep i tankom obrvama - zaštitnim znakom Pamela Anderson.

Lili se šetala među prikolicama u kojima borave glumici i ekipa sa seta u crnoj, priprijenoj satenskoj haljini - modnom hitu devedesetih.

Podsetimo, snimanje serije "Pam & Tommy" je počelo u aprili, inspirisana životom Pamele Anderson, a u fokusu će biti njena burna ljubavna priča sa muzičarem Tomijem Lijem.

U osam epizoda ove serije obradiće se i krađa snimka njihovog seksa, koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa devedesetih.

A Pamela je izjavila da ne misli ništa dobro o seriji koja se snima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.