Aktuelno

Španska voditeljka osvaja nestvarno plavim očima i telom za medalju FOTO

Pilar Rubio Fernandez je španska reporterka i TV voditeljka. Postala je poznata po izveštavanju sa događaja "Sé lo que hicisteis", radila je na mnogim serijama u Španiji, bila je model... U javnosti, bar kod nas, poznata je kao supruga španskog fudbalera Serhija Ramosa.

Četvrtak, 29.07.2021.

11:49

Izvor: B92

Španska voditeljka osvaja nestvarno plavim očima i telom za medalju FOTO
Foto: EPA-EFE

Podeli:

Pilar ima 43 godine i mnogi magazini su istakli da je "ponosna vlasnica tela na kom mogu da joj zavide i dvaput mlađe devojke, a majka je četvoro dece".

Za to je zaslužno redovno vežbanje, a često deli na Instagramu snimke sa treninga, koje oduševljavaju mnoge.

Takođe, Pilar se bavi i modnim dizajnom i to veoma uspešno: "Moja majka je bila krojačica, odrasla sam okružena mašinama za šivenje i tkaninama", rekla je za "Revista Vanity fair" povodom njene druge kolekcije kostima urađene za španski brend "Selmark".

"Perfekcionista sam i mogu dane i dane da provedem u potrazi za kostimom u kojem ću dobro da se osećam, a koji mi se sviđa. Mislim da se to događa i drugim ženama", dodala je.

Podsetimo, nakon šest godina veze, 2019. su se Pilar i Serhio i zvanično venčali. Par važi za jedan od najskladnijih i najsrećnijih u svetu šou-biznisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.