Aktuelno

Vatrena Meksikanka, Mis Univerzuma, već zaboravljena FOTO

Andrea Meza iz Meksika proglašena je za najlepšu ženu sveta u maju ove godine, nakon što je prošlogodišnje takmičenje za Mis Univerzuma otkazano usled pandemije.

Četvrtak, 29.07.2021.

12:49

Izvor: superžena

Vatrena Meksikanka, Mis Univerzuma, već zaboravljena FOTO
Foto: shutterstock/SPhotograph

Podeli:

Za razliku od prethodnih Mis univerzuma, Andrea Meza, zbog pandemije, nije mnogo osetila čari laskave titule i lente koju je dobila: Ne putuje po svetu, ne prisustvuje velikom broju događaja jer ih i dalje nema.

Ipak, na svom Instagramu, može da uživa u svim blagodetima titule i reklamira svoju modnu liniju. Povremeno se pojavljuje na svečanim večerama u dobrotvorne svrhe, reklamira modne brendove.

Andrea Meze ima 26 godina i diplomirala je softverski inžinjering. Ponosna je što je diplomirala na polju kojem dominiraju muškarci. Pored toga, šminkerka je i model.

Dolazi iz velike porodice, gde uži krug ima 40 ljudi! Vegan je i borac za prava žena, posebno za zaustavljanje rodnog nasilja.

Ima sopstvenu modnu liniju odeće pod nazivom "Andrea Meze Activewear". Na izboru za Mis, Andrea je nosila tradicionalnu meksičku nošnju, napravljenu od drveta i papira.

Bavi se ekstremnim sportovima i obožava da peva jer je to "moćan način da pokaže svoje emocije."

Veliki je patriota i posle pobede na takmičenju, uzviknula je "Meksiko, ovo je za tebe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare