Aktuelno

Manekenka egzotičnog izgleda u belom providnom kostimu FOTO

Manekenka Keli Gejl poznata je po svom neprikosnovenom hodu na revijama za luksuzni brend "Viktorija sikret", kao i po snimanjima za magazin "Sports Ilustrejted".

Petak, 30.07.2021.

09:37

Izvor: superžena

Manekenka egzotičnog izgleda u belom providnom kostimu FOTO
Foto: shutterstock/FashionStock.com

Podeli:

Manekenka Keli Gejl poznata je po svom neprikosnovenom hodu na revijama za luksuzni brend "Viktorija sikret", kao i po snimanjima za magazin "Sports Ilustrejtid".

Takođe, ova egzotična lepotica indijskih korena nedavno je privukla veliku pažnju time što je na svom profilu na Instagramu postavila seriju fotografija u belom, jednodelnom kupaćem kostimu:

"Vau, kako izgledaš", "Zaista fantastično", "Neverovatno", pisali su joj pratioci.

Podsetimo, Keli (26) se 2012. godine pojavila na reviji francuskog brenda Šanel, a naredne godine debitovala je kao anđeo na reviji "Viktorija sikreta":

"Kada sam počela da radim kao model, tek su društvene mreže počele da se razmijaju. Pre toga je bio u fokusu izgled modela na kastingu i ličnost nije bio primarna. Sada je drugačije, jer čini mi se da se sada radi o tome kakva ste vi osoba, kako predstavljate brend, a ne samo to kako izgledate", rekla je jednom prilikom.

Vodi zdrav život i trenira po 2 sata dnevno i to brzi hod, boks i jogu: "Smutijem od kelja, spanaća, celera, limuna i đumbira počinjem dan. Zatim vežbam nekoliko sati - nekad pešačim 20 km dnevno, vežbam boks, jogu. Za ručak najčešće jedem ribu, morske plodove i uvek puno povrća", otkrila je tajnu besprekornog izgleda.

Keli je verena za glumca Džoela Kinamana, poznatog po filmovima "The Informer" i "RoboCop".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare