Aktuelno

Nestvarno lepa ruska odbojkašica FOTO

Ruske odbojkašice su juče u Tokiju u grupi odnele pobedu nad reprezentacijom Kine. Nastavljaju ka još većem uspehu, ali mi smo takođe obratili pažnju na jednu odbojkašicu koja pleni svojom igrom, ali i lepotom.

Petak, 30.07.2021.

11:58

Izvor: B92

Nestvarno lepa ruska odbojkašica FOTO
Foto: EPA-EFE

Podeli:

Natalija Gončarova je ruska odbojkašica, koja spada među najiskusnije sportiskinje u timu Rusije. Igra na poziciji korektora, a pored toga što poseduje odlične atletske sposobnosti, Gončareva pleni i svojom pojavom.

Duga kestenjasta kosa, krupne oči i stas krase ovu lepoticu koja je igrala za ukrajinski odbojkaški tim, ali od 2010. godine postala je članica ruskog tima.

U trenucima kada joj nije išlo u karijeri, Gončarova je imala snažnu poruku: "Sport je jednostavno takav. Ne znate šta možete da očekujete u finalu. Pripremate se, potrošite puno truda i energije i jednostavno ne uspete. Želite da ugodite svima - navijačima, prijateljima, rodbini, ali nekad jednostavno ne uspete".

Bila je udata za svog kolegu, odbojkaša Alekseja Območajeva, ali se par nakon 4 godine braka razveo 2016. godine. Veliki je ljubitelj pasa, pa često možemo da na Instagramu vidimo slike sa ljubimcem.

"Reći ću samo ovo - ko nije voleo psa, verovatno neće biti srećan u ovom životu..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.