Aktuelno

Najzgodnija sportistkinja sveta u bikiniju FOTO

Alisa Šmit (22) nemačka je atletičarka koja će se na Olimpijskim igrama takmičiti u štafeti 4x400 metara a u izborima mnogobrojnih svetskih magazina proglašena je za najzgodniju sportistkinju u Tokiju.

Nedelja, 01.08.2021.

13:49

Izvor: superžena

Najzgodnija sportistkinja sveta u bikiniju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

O njoj smo pisali još polovinom jula i naveli da nju ovi izbori ne zanimaju.

Kada ju je sportski magazin pre par godina proglasio zvanično najzgodnijom atletičarkom na svetu, ona je rekla: "Ne znam zašto sam dobila ovu titulu. Sport je, naravno, na prvom mestu".

Ipak, u međuvremenu su i svi naši portali objavili priču o njoj uz fotografije, tako da ona ne prestaje da privlači pažnju, pre svega, jačeg pola.

Pogledajte još fotografije lepe atletičarke: Ona je najzgodnija sportistkinja sveta i model, odbila je "Plejboj" FOTO

Njena popularnost na društvenim mrežama raste. 2018. godine imala je 208 hiljada pratilaca, a 2020. godine, čak 745 hiljada. U tekstu od pre dve nedelje, objavili smo da je danas je prati 1,8 miliona ljudi, no taj broj je za ovih 14 dana narastao već na 2,1 milion pratilaca.

Pročitajte još: Kažu da je brazilska skakačica u vodu "čista provokacija" FOTO

Lepa Ališa dobija nepristojne poruke, odbila je ponudu "Plejboja" ali na svom Instagramu postavlja atraktivne fotografije.

Rusku olimpijku zovu "boginja u bikiniju" FOTO

Fokusirana je na sport, ali je i svesna svog izgleda. Kako će proći u Tokiju, u štafeti 4x400 metara ostaje da vidimo, a i u Srbiji će sigurno imati mnogo navijača.

U nju će svi gledati u Tokiju: Ona je za mnoge najlepša sportistkinja na svetu FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.