Aktuelno

Ruska plesačica o vezi sa Bikovićem: "One vrednosti o kojima priča, ne zna za njih"

Ruska plesačica Arina Vološina na svom Instagram profilu obratila se pratiocima podužom porukom koja se tiče, kako je navela, njene veze sa našim glumcem Milošem Bikovićem, sa kojim je, kako je rekla, bila godinu dana u vezi.

Nedelja, 01.08.2021.

19:32

Izvor: superžena

Ruska plesačica o vezi sa Bikovićem:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo", napisala je Arina.

"U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim", nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

"Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori", tvrdi ova devojka.

"Njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja", objasnila je Arina.

"Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice", dodala je.

"A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana", zaključila je Vološina na svom Instagram profilu.

Podsetimo, vest da Miloš ima novu devojku Arinu u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine.

Nedugo posle ove objave, oglasila se još jedna bivša devojka glumca, Barbara Tatalović. Pogledajte šta je ona rekla:

Oglasila se još jedna bivša devojka Bikovića: "Sve sam prepoznala, mogu samo da dodam..:"

Glumac je tada snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.