Aktuelno

Divlja misica izazvala haos: U kratkoj haljinici skakala po suparnici

Bivšoj belgijskoj misici već preti dugogodišnji zatvor zbog sumnje na krijumčarenje i posedovanje kokaina, kanabisa i vijagre

Utorak, 03.08.2021.

13:06

Izvor: superžena

Divlja misica izazvala haos: U kratkoj haljinici skakala po suparnici
Foto: Profimedia

Podeli:

Društvenim mrežama proširila se snimka tuče između bivše belgijske misice Tanje Deksters (44) i njenog dečka Majkla Pitersa s drugim parom.

Jedan na jedan žestoko su se obračunali 27. jula u španskoj bogataškoj destinaciji Puerto Banus. Dečko lepotice, koja je titulu mis Belgije osvojila 1998., potukao se s drugim muškarcem, a ni devojke u haljinama nisu imale milosti jedna prema drugoj.

Sve je počelo kada je muškarac u beloj košulji pokušao da parkira svoj automobil, ali Tanja, njen dečko i grupa prijatelja mu to nisu dopustili. Vozač je pokušao da prođe pored njih i navodno je nekome prešao preko nožnih prstiju, što je izazvalo svađu.

Tanjin predstavnik za medije je kazao kako je svađa prerasla u fizički sukob kada su vozač i njegova devojka izašli iz automobila, te kako u tuči niko nije teže ozleđen.

Inače, bivšoj belgijskoj misici nedavno je na šest meseci oduzeta vozačka dozvola zbog vožnje u pijanom stanju, a preti joj i dugogodišnji zatvor zbog sumnje na trgovinu i posedovanje kokaina, kanabisa i vijagre. U slučaj je upleteno i pet drugih ljudi uključujući i njenog dečka Pitersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare