Aktuelno

Kejt Hadson u Beogradu: Šetala je centrom grada, kupovala u prodavnicama FOTO

Američka glumca Kejt Hadson, posle dužeg odmora sa porodicom u Grčkoj, priključila se ekipi filma koja snima u našoj zemlji i ovih dana je u Beogradu.

Četvrtak, 05.08.2021.

23:03

Izvor: superžena

Kejt Hadson u Beogradu: Šetala je centrom grada, kupovala u prodavnicama FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Dobro sakrivena ispod maske, Kejt Hadson je u četvrtak popodne šetala centrom Beograda, kupovala u prodavnicama, a pristajala i sa osmehom da se fotografiše. U jednoj od njih kupila je detox sokove.

Kao što je već poznato, u Beogradu se snima nastavak hit filma "Nož u leđa" ("Knives Out") u kojem Kejt Hadson glumi pored Danijela Krejga. Svi naši filmski radnici angažovani na filmu, kao i u svim prethodnim slučajevima kada je neki holivudski film sniman kod nas, potpisali su ugovore o tajnosti, odnosno, obavezani su da nikakve informacije ne otkrivaju o glumcima i snimanju, jer im u suprotnom slede otkazi i kazne. Tako je poznato malo detalja o dolascima glumaca, kao i koliko dana će ostati u Srbiji.

Pored Danijela Krejga i Kejt Hadson u nastavku filma koji se snima glume i Edvard Norton, Žanel Mone, Itan Hok, Džejda Pinket Smit, Dejv Batista i drugi..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.