Aktuelno

Ponosna u bikiniju: Volim da izgledam seksi i pokažem svoje telo FOTO

Manekenka, dizajnerka i glumica Džoj Korigan (26) počela je svoju karijeru u svetu mode sa samo 14 godina. Radila je kampanje za "Guess", "Urban Decay", a takođe je učestvovala na revijama Victoria's Secret-a.

Petak, 10.09.2021.

11:39

Izvor: superžena

Ponosna u bikiniju: Volim da izgledam seksi i pokažem svoje telo FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pojavljivala se u editorijalima i časopisima kao što su "Sports Illustrated", "GQ" i često je angažovana u vezi reklama vezanih za rublje i kupaće kostime. Smatra da otkrivanje tela ne bi trebalo da bude tabuu: "Volim da izgledam seksi i pokažem svoje telo. Radila sam dosta da bih imala ovakvo telo i zaista sam slobodoumna oko svega ovog", rekla je.

U početku, na njene fotografije u donjem vešu i bikinijima roditelji su reagovali tako da i nisu baš bili zadovoljni: "Na samom startu, mama mi je govorila "Šta to radiš?!", nisu baš bili ponosni, jer nisu shvatali da želim da pokažem svoje telo i istaknem taj osećaj da sam seksi", rekla je.

Objasnila je da se ovo promenilo i da su sad veoma ponosni na nju, njenu karijeru i njene stavove.

Kada je na snimanjima, ima jasan zadatak: "Trudim se da svaki snimak koji napravim bude veoma elegantan i da vizuelno prikažem lepotu i to kako žena može da izgleda. To je zapravo moj cilj".

Pored manekenstva, Džoj se bavi i glumom i igrala je zajedno sa Arnoldom Švarcenegerom u ostvarenju "Aftermath": "Gluma ima mnogo više priprema, proučavanja scene, čitanja scenarija i upoznavanja lika. Sati, nedelje i meseci priprema za ulogu, to je za mene uzbudljivo", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.