Aktuelno

Manekenstvo je za nju blagoslov: U uskom trikou naglasila bujne grudi i obline FOTO

Još jednom istakla je sve svoje atribute i to u uskom crnom trikou.

Sreda, 15.09.2021.

17:33

Izvor: superžena

Manekenstvo je za nju blagoslov: U uskom trikou naglasila bujne grudi i obline FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Karijeru manekenke uspešno gradi, a nedavno je objavila fotografije sa Kaprija u uskom trikou koji je maksimalno naglasio njene raskošne obline.

Demi Rouz (26), poznata je po svojim raskošnim oblinama i provokativnim fotografijama koje postavlja na društvene mreže.

Svakodnevno dobija pregršt komentara i poruka koje se pretežno odnose na njen atraktivan izgled.

Pleni pažnjom gde god se pojavi, a ova devojka iz Birmingema otkrila je za Radio 1 Nevsbeat da je bila izložena maltretiranju kada kao dete: "Uvek sam želela da se bavim modelingom i kad sam na kraju uspela, to sam ocenila kao blagoslov, jer su me kao dete maltretirali i nisam imala mnogo prijatelja", rekla je.

U 2019. godini, njena oba roditelja su umrla, u razmaku od samo sedam meseci, a Demi je rekla da perid nakon njihove smtrti bilo "vreme za razmišljanje":

"Morala sam da se bavim kućom svojih roditelja i prodajem njihovih stvari. To je za mene bilo zaista tužno mesto", prisetila se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.