Aktuelno

Glumica u grudnjaku na fotografijama sa veridbe FOTO

Bela Torn i njen verenik Bendžamin Maskolo srećno poziraju na fotografijama sa veridbe, a na jednoj od slika glumica je u crnom brushalteru.

Sreda, 22.09.2021.

11:17

Izvor: superžena

Glumica u grudnjaku na fotografijama sa veridbe FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Nekadašnja zvezda Diznijevog kanala je na svom Instagram profilu podelila seriju fotografija sa veridbe:

"Tako sam zaljubljena u tebe. Tako sam uzbuđena što mogu da podelim slike sa naše veridbe i još više sam uzbuđena što ću se udati za tebe", napisala je Bela.

Budući supružnici deluju veselo i zaljubljeno, a slike su svakako izazvale veliku pažnju. Naime Bela pored venčanice pozira u crnom grudnjaku, a na nekim slikama je u donjem vešu.

Fotografije je radila Elen von Unverth, a mnogi se baš ovakva estetika veoma dopala, ocenivši da "par izgleda fenomenalno" i da su "slike zaista fenomenalne".

Podsetimo, priče o romansi ovog para počele su još 2019. godine kada su objavili prvu zajedničku fotografiju. Bela je njihovu vezu potvrdila novinarima izjavom:

"Ako ništa ne govorim, znači da to pokušavam da sakrijem. Bez obzira na to što kažem, paparaci će da me prate i obožavaoci će vremenom da otkriju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare