Aktuelno

Izazovna Katarina Mazepa bila je mis Beča, danas je model FOTO

Pre sedam godina dobila je titulu misice Beča i od tada je počela njena karijera modela.

Sreda, 22.09.2021.

13:28

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Katarina Mazepa (26) je rođena u Beču, a trenutno živi i radi u Majamiju. Učestvovala je na snimanjima za modne editorijale raznih magazina kao što su "El", "Harpers bazar", ali je postala planetarno poznata kao zaštitno lice prolećne kampanje kompanije "Ges".

Pored manekenstva, veliki je ljubitelj životinja i pobornik je borbe za njihova prava, a učestvuje u kampanjama organizacije PETA.

"Kada je broj pratilaca na Instagramu počeo da raste, postavila sam sebi prioritet da nastavim partnerstvo sa organizacijama za zaštitu životinja. Cilj mi je da podignem svest o zaštiti životinja i kako možemo malim koracima da učinimo nešto veliko", rekla je.

Manekenka je od svoje jedanaeste godine vegetarijanka i redovno praktikuje jogu, a što se tiče njenih tajni u domenu lepote i zdravlje, kaže:

"Briga o sebi je veoma važna i seksi. Briga podrazumeva sve - od nege tela i zdrave ishrane pa do toga šta oblačimo. Lično se osećam najseksepilnije kada nosim lep set donjeg veša", priznala je.

Udala se 2019. godine za američkog diplomatu, a ceremonija je održana u Spoletu u Italiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.