Aktuelno

Svi su gledali u nju kada se pojavila u haljini koja otkriva mnogo toga FOTO

Zvezda Netflksove serije "Selling Sunset", na promociji brenda "Ciate" u Londonu pojavila se u provokativnoj haljini koja više otkriva nego što pokriva.

Četvrtak, 23.09.2021.

14:42

Izvor: B92

Svi su gledali u nju kada se pojavila u haljini koja otkriva mnogo toga FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Rijaliti zvezda Kristina Kvin, koja je takođe i uspešni agent za luksuzne nekretnine, izazvala je veliku pažnju, kada se pojavila na promociji mejkap brenda u haljini sa prorezima. Duga, plava satenska kreacija otkriva deo stomaka, a šlic koji skoro dolazi do struka otkriva da nije nosila veš.

Plavuša je pustila kosu, nosila je crveni karmin i samouvereno je pozirala fotoreporterima. Društvo joj je pravio njen suprug Ričard, a britanski mediji izveštavaju da je izgledala senzacionalno.

Foto: Profimedia

Kristina je nedavno gostovala u emisiji "This Morning today" i otvoreno je govorila o traumatičnom porođaju od pre nekoliko meseca: "Imala sam veoma traumatičan porođaj. Vodenjak mi je pukao tokom snimanja serije", rekla je.

Pojasnila je da je "pupčana vrpca bila obmotana oko bebinog vrata i falilo je samo nekoliko sekundi da ne preživi".

Dodala je da je "zahvalna u životu na svemu što ima" i istakla je se i "dalje oseća beznadežno i da je imala sreće što su ona i beba živi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare