Aktuelno

Poljska navijačica koja je zaludela muškarce nekadašnja je mis FOTO

Petak, 24.09.2021.

11:17

Izvor: telegraf.rs

Default images

Podeli:

Pord nekih neočekivanih rezultata, prethodni kvalifikacioni ciklus za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. obeležila je i jedna poljska navijačica čija fotografija sa tribina je bukvalno obišla svet!

Na sebe je privukla pažnju na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu između Engleske i Poljske, na kojoj pozira sa šalom Poljske u kratkom šorcu, majici i čizmama. Svi su su se divili prizoru sa meča protiv Engleske, mnogi su se šalili na račun dvojice muškaraca koji su je merkali iza, a u međuvremenu se saznalo da je u pitanju Julija Karina Skrodžka - nekadašnja vicešampionka u izboru za mis Poljakinja u Nemačkoj.

Julija je na pomenutom takmičenju učestvovala 2017. godine, a nedavno je bila učesnica i jednog rijaliti programa "Hotel Paradise 2" gde je, takođe, privukla veliku pažnju. Ulaskom u rijaliti dala je i jedan intervju u kom je govorila malo o sebi.

"Svesna sam svoje lepote i ponekad je koristim kako bih muškarce motala oko malog prsta. Takođe, nemam komplekse kada je u pitanju izgled. Priznajem, malo sam napumpala usne i povećala grudi", rekla je Julija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.