Aktuelno

Najčudnije izjave koje smo čuli na izborima lepote

Možda se nisu dobro pripremile, možda je trema učinila svoje...

Petak, 24.09.2021.

11:47

Izvor: superžena

Najčudnije izjave koje smo čuli na izborima lepote
Foto: shutterstock/SPhotograph

Podeli:

Najinteresantniji momenti sa Izbora za mis su bili kada su lepotice odgovarale na pitanja žirija. Neke "bisere" je teško razumeti, a mnogima nije jasno da su misice zaista tako razmišljale.

Izbor za mis je jedna od prestižnijih manifestacija, bez obzira da li se radi o lokalnom ili svetskom takmičenju. Potencijalne misice bi trebalo da budu pripremljene, ali i one se ponekad nisu dobro snašle i neke izjave koje su dale su izazvale veliku kritiku javnosti.

U nastavku pročitajte neke od izjava koje su lepotice izgovorile, a koje su svima izgledale čudno, da smo se posle njih pitali - "zar stvarno misle tako"?

Na izboru za Mis Filipina 2001. godine, kandidatkinji Dženin Anderson su pitali: "Da možeš da biraš, da li bi radije bila lepa i glupa ili pametna i ružna"?.

Mlade Dženin je odgovorila: "Radije bih bila lepa, jer lepota dolazi prirodno. Mislim, da bi bila pametna, moraš da učiš, ovaj, puno stvari… Da, moraš da učiš puno stvari da bi bila pametna".

Mis Tinejdž Južne Karoline Ketlin Upton, učesnica izbora za najlepšu tinejdžerku Amerike 2007. godine, na konstataciju "Šta misli o činjenici da petina Amerikanaca ne zna da pronađu SAD na karti, odgovorila krajnje nepovezano:

"Lično verujem da Amerikanci to ne znaju zato što, ovaj, neki, hm… neki tamo ljudi u našoj naciji nemaju karte i, ovaj, verujem da je naše obrazovanje, poput onoga u Južnoj Africi i, ovaj, Iraku i svuda kao, ovaj, i ja… Ja verujem da bi trebalo, mislim, naše obrazovanje ovde u SAD bi trebalo pomoći SAD-u, ovaj, uh, pomoći Južnoj Africi i pomoći Iraku i azijskim zemljama, da bismo bili u stanju da gradimo svoju budućnost".

Mis Kalifornije Lea Sesil 2012. godine je pokušala da postane Mis Amerike. Na pitanje "Kakav je vaš stav o eutanaziji?", odgovorila je iskreno:

"To je jedna od stvari za koje nisam dovoljno obrazovana, pa bi trebalo da potražim u rečniku šta je to eutanazija. Mislim, znam da je reč o nekakvoj vakcini, je li, ali ne znam je li to dobro ili loše"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare