Aktuelno

Važila za veliku zavodnicu: Čuvala tajnu 19 godina, plašila se da će je prozvati lažljivicom

Horor zvezda Kasandra Piterson, poznata i kao Elvira Gospodarica Tame, u svojoj novoj knjizi otkrila je tajnu koju je dugo čuvala.

Petak, 24.09.2021.

14:24

Izvor: superžena

Važila za veliku zavodnicu: Čuvala tajnu 19 godina, plašila se da će je prozvati lažljivicom
Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency

Podeli:

U memoarima "Yours Cruelly, Elvira: Memoirs of the Mistress of the Dark", Kasandra je priznala da je već 19 godina u vezi sa Terezom Virson i da su o njima znali najbliži, ali ne i javnost:

"Osećam se zastrašujuće i uzbudljivo, ali isto tako mi je laknulo, kao i mojoj partnerki. Čuvanje tajne svo to vreme, pomalo guši čoveka. Naravno da su to moji bližnji znali, ali ne i javnost, mislim da niko nije imao pojma", rekla je u emisiji "Tamron Hall".

Terezu je upoznala 2002. dok je bila u braku sa producentom Markom Pirsonom.

*ALT

Glumica je postala poznata baš po ulozi Elvire, koja izgleda veoma prepoznatljivo i specifično. U filmu je nosila crne pripijene haljine, naglašene su joj bile obline, istaknuta kosa i šminka i mnogi su je smatrali zavodnicom. Kasandra se plašila da će njeno priznanje da utiče na posao: "Elvira je oduvek imala ono nešto čime je privlačila muškarce, pa sam se brinula da će me prozvati licemerom i lažljivicom", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare