Aktuelno

Sećate se Larise Rikelme? Danas je sasvim druga žena FOTO

Svako ko je pratio Mundijal 2010. u Južnoj Africi seća se izazovne navijačice Paragvaja koja je tada dospela u centar pažnje ljudi širom sveta zbog telefona koji je držala među grudima na mečevima svog nacionalnog tima.

Utorak, 28.09.2021.

08:00

Izvor: superžena

Sećate se Larise Rikelme? Danas je sasvim druga žena FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako se danas na svakom prvenstvu u fudbalu mogu videti atraktivne navijačice, Larisa je jedna od prvih koja je zbog atributa i vatrenog navijanja dospela u žižu svetske javnosti.

Model i glumica u Paragvaju Larisa Rikelme stekla je slavu tokom utakmice između Paragvaja i Slovačke, kada je fotografisana dok je slavila gol, a držala svoju nokiju između grudi, a nosila je majicu u bojama Paragvaja (pa čak i brenda mobilnih telefona). Larisa je tokom prvenstva viđena i kako reklamira dezodorans, jer je imala ispisanu reč "Axe".

Posle ovog snimka koji je obišao svet, Larisa je postala jedno od najpretraživanijih imena na internetu, a u svetskim sportskim novinama proglašena je najpoznatijim navijačem na tom svetskom prvenstvu u fudbalu.

*ALT

Kada je Dijego Maradona izjavio da će trčati nag kroz Buenos Ajres ako Argentina osvoji to prvenstvo, Larisa je izjavila da će ona trčati naga ako Paragvaj osvoji prvenstvo, pa čak i ako stigne do polufinala. Paragvaj je eliminisan u četvrtfinalu od Španije, a ona je, kako bi ipak održala reč (kako je rekla), pristala da se slika za septembarsko izdanje „Plejboja” iste godine.

Ubrzo nakon tog Svetskog prvenstva ona je završila svoju navijačku karijeru, a već sledeće godine započela je strasnu vezu sa fudbalerom Džonatanom Fabrom, za kojeg se udala 2013. godine.

Iako su na početku bili omiljeni par tamošnjih medija, stvari su se preokrenule zbog Fabrovog ponašanja.

Godinu dana pre njihovog emotivnog zbližavanja Fabro je automobilom udario kolima mladu 23-godišnju Moniku Beatriz Depeler. Saobraćajka se desila dok je Monika motociklom vozila svog petogodišnjeg sina. Nedužna Monika je ostala na mestu mrtva, fudbaler je morao da plati porodici svu odštetu.

Pet godina kasnije Džonatan je optužen za seksualno uznemiravanje svoje maloletne nećake (11 godina), ćerke svog brata Darija, takođe fudbalera. Fabro je za seksualno zlostavljanje 11-godišnje nećake, 2019. godine osuđen sa 14 godina zatvora.

I danas je Larisa atraktivna žena koja živi porodičnim životom, a ponekad postavi na svom Instagramu atraktivne fotografije.

Prošle godine uglavnom je vreme provodila kod kuće u izolaciji zbog pandemije.

Larisa danas ima 36 godina, i dalje se bavi modelingom i na Instagramu je prati više od milion i po ljudi. Osim što se bavi manekenstvom, ona je i TV voditeljka.

Vrlo retko objavljuje provokativne fotografije, Instagram koristi više za reklamiranje proizvoda i poneku porodičnu fotografiju sa decom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.