Aktuelno

Elizabet Harli se ne razdvaja od sina koji je isti ona, mnogi smatraju da je njihov odnos čudan

Glumica Elizabet Harli zajedno sa svojim sinom prisustvovala je zabavi na Nedelji mode u Milanu i tom prilikom izazvali su veliku pažnju javnosti.

Utorak, 28.09.2021.

08:49

Izvor: superžena

Elizabet Harli se ne razdvaja od sina koji je isti ona, mnogi smatraju da je njihov odnos čudan
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica je istakla svoju vitku figuru i dekolte u uskoj haljini modne kuće Versače, a njen sin Demijan se opredelio za crno odelo od brokata.

Naime, ovaj devetnaestogodišnjak se već par godina bavi modelingom i kako je stariji sve više podseća na svoju majku.

Poznato je da majka i sin dosta vremena provode zajedno – često su viđeni na prestižnim svetskim događajima, a neretko dele zajedničke fotografije i snimke na Instagramu:

"Kako sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo zajedno", rekla je ona svojevremeno i dodala da je Demijan njena "srodna duša".

Mnogi britanski mediji njihov odnos smatraju čudnim, a baš ovu izjavu je prokomentarisao i novinar Imon Holms i okarakterisao njihov odnos kao "izrazito čudan".

Podsetimo, Elizabet je rodila sina 2002. godine, a njegov otac, američki biznismen Stiv Bing, poricao je očinstvo tvrdeći da su njih dvoje imali veoma kratak i neobavezan odnos. Međutim, DNK test je utvrdio da je Bing otac.

Početkom jula ove godine u javnost je došla informacija da je sin Elizabet Harli izbačen iz testamenta pokojnog oca Stiva Binga nakon sudske žalbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.