Aktuelno

Ronaldova majka brani sinu da se oženi Georginom?

Dugogodišnja devojka fudbalera Georgina Rodrigez uskoro bi htela da čuje svadbena zvona, ali dobro upućeni izvori tvrde da bi toj želji na kraj mogla da stane Kristijanova majka, koja nije zadovoljna njegovim izborom

Četvrtak, 30.09.2021.

14:51

Izvor: marca

Ronaldova majka brani sinu da se oženi Georginom?
Foto: Profimedia

Podeli:

Majka fudbalera Kristijana Ronalda (36) Dolores Aveiro (66) navodno je prepreka između njega i njegove dugogodišnje devojke Georgine Rodrigez (27).

Manekenka Georgina i poznati fudbaler su zajedno još od 2016. godine i zajedno imaju trogodišnju ćerku. Uprkos raznim šuškanjima da bi veridba mogla da bude na pomolu, ne čini se da će par uskoro stati pred oltar.

"To ne zavisi od mene... Ali nadam se tome", rekla je lepotica.

Španska "Marka" navodi da je upravo Ronaldova majka ta od koje zavisi hoće li Rodrigez dobiti prsten. Poverljivi izvor blizak sportisti tvrdi da Dolores ne želi Georginu za snahu, jer smatra da ona želi da se uda iz finansijskih razloga.

Navodno se i njegove sestre Elma (48) i Lillijana (44) i brat Hugo (46) takođe protive venčanju.

Nagađa se kako je Dolores bila razlog i njegovog prekida s ruskom manekenkom Irinom Šajk (35), zato što je smatrala da Irina nije dovoljno dobra za Kristijana. Irinina izjava nakon prekida putem predstavnika za medije opovrgla je te tvrdnje.

"Irina je bila bliska s njegovom porodicom tokom cele njihove veze. Bilo kakve negativne glasine o Irini i Ronaldovoj porodici netačne su", glasila je izjava.

Javno, Ronaldova majka nije protiv Georgine, nego je hvali. U nedavnom intervjuu za Sporting ADN de Leo potkastu bila je puna lepih reči o Ronaldovoj partnerki.

"Da, ona je veoma dobra devojka. Kristijano je uzoran otac, ali ima ljude kao što su dadilje da mu pomognu. Četvoro dece je puno posla. Georgina mu je velika podrška, bez sumnje", izjavila je Dolores Aveiro.

Ipak, iako je reč o korektnoj izjavi, mnogi su u ovim rečima prepoznali hladnoću, distancu i manjak emocija prema devojci svetski poznatog sina koja bi trebalo da je već deo porodice.

Ronaldo i Georgina trenutno žive u Mančesteru, sa ćerkom i Ronaldovih troje dece - Kristijanom Juniorom (11) i blizancima Evom i Mateom (4), koje je dobio putem surogat majke.

Ono što je sigurno jeste je to da Kristijano ceni mišljenje svoje majke, koja ga je odgojila gotovo kao samohrana majka, dok se njegov otac borio s zavisnošću od alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.