Aktuelno

Presedan u zabavnoj emisiji: Pevačica nastupila potpuno gola FOTO

Šou "Saturday Night Live" započeo je svoju 47. sezonu - golotinjom

Nedelja, 10.10.2021.

08:43

Izvor: superžena

Presedan u zabavnoj emisiji: Pevačica nastupila potpuno gola FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Gošća je bila pevačica Kejsi Masgrejvs (33), koja je zapevala na pozornici dok je na sebi imala samo par kaubojskih čizama.

Potpuno gola je izvela pesmu "Justified" sa svog novog albuma, a strateška mesta pokrila je gitarom. Bio je to prvi golišavi trenutak u istoriji ove zabavne emisije.

"Bila je gola. Preduzeli smo mere opreza, a ovo je bilo prvi put da se to dogodilo u emisiji", potvrdio je za "Variety" publicista Kejsi Masgrejvs.

Nakon provokativnog nastupa, Kejsi se još jednom vratila na pozornicu kako bi izvela pesmu 'Camera Roll". Tada se pojavila potpuno odevena, u farmerkama i flanelskoj košulji.

Masgrejvs je na Tviteru, osvrnuvši se na svoj nastup, podelila sliku poznate scene iz filma "Forrest Gump" u kojoj Dženi nastupa gola, prekrivena jedino gitarom.

Kejsi Masgrejvs je kantri pevačica, dobitnica više Gremi nagrada, među kojima je i ona za album godine i najbolju kantri pesmu.

Kejsi je karijeru započela s 18 godina, novac je zarađivala tako što je snimala demo snimke, a majka ju je vodila po lokalnim muzičkim festivalima. Njena profesionalna karijera započinje 2008. godine dok je živela u Ostinu kada je njen talenat otkrio producent Mont Robison. Četiri godine kasnije izdala je debitantski singl "Merry Go 'Round" koji je postigao veliki uspeh, a već na 56. dodeli Gremija pevačica je bila nominovana u četiri kategorije pored Tejlor Svift i Lord.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.