Aktuelno

Evo kako sada izgleda Moli Ringvold, najveća tinejdžerska zvezda FOTO

Retki su oni koji su imali priliku da odrastaju tokom osamdesetih godina, a da se ne sećaju glumice Moli Ringvald iz filmova "Lepa u ružičastom" ili "Klub ranoranilaca". Moli i dalje glumi, a nedavno se pojavila na premijeri predstave "Chicken nad Biscuits"i na Brodveju.

Sreda, 13.10.2021.

13:23

Izvor: superžena

Evo kako sada izgleda Moli Ringvold, najveća tinejdžerska zvezda FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Američka glumica, pevačica, igračica i autorka Moli Ringvold (53) bila je tinejdžerska ikona osamdesetih godina, a na listi 100 najvećih tinejdžerskih zvezda po izboru kanala VH1 zauzela je prvo mesto.

Crvenokosa Moli glumila je od svoje desete godine, a malobrojni su oni koji su odrastali osamdesetih godina a da se ne sećaju glumice Moli Ringvold iz filmova "The Breakfast Club" i "Pretty in Pink".

Kada je predstavljala film "For Keeps", u kojem je glumila trudnu tinejdžerku, Moli je rekla:

"Nisam želela da pošaljem pogrešnu poruku tinejdžerima. Na neki način imala sam odgovornost, jer sam bila jako poznata, pa sam zbog toga mnogima bila uzor. Nisam želela da snimim film koji će nositi poruku da je lako u tinejdžerskim godinama ostati u drugom stanju i roditi bebu".

Poznata je po tome što je odbila uloge u filmovima "Zgodna žena" i "Duh", a sredinom devedesetih se preselila u Pariz. Tamo je snimila nekoliko filmova, ali se svim silama trudila da uspe i kao glumica na drugim jezicima. U tome joj je zasigurno pomagala činjenica da je znala francuski jer je u Los Anđelesu pohađala srednju školu na tom jeziku.

Brzo se vratila u LA i nastavila da snima filmove i serije. Glumila je u ostvarenjima "The Secret Life of the American Teenager", kao i "The kissing both", a pisala je za Njujork tajms, kao i za Njujorker.

Nedavno je prisustvovala jednoj premijeri na Brodveju i iako više nema crvenu kosu – njen zaštitni znak, Moli je i dalje jedna od onih zvezda koja oduševljava talentom i harizmom.

Zanimljivo je i da se udavala dva puta, i to oba puta za pisce. Iz drugog braka sa američko-grčim piscem i urednikom u jednoj izdavačkoj kući Paniom Đianopulosom ima ćerku, rođenu 2003. godine.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare