Aktuelno

Ove zvezde su se čuvale za prvu bračnu noć

Iako je za dobar deo njihove popularnosti odgovoran seksipil, ove slavne zvezde vodile su se staromodnim načelima te se hvalile da su se čuvale za prvu bračnu noć.

Nedelja, 17.10.2021.

12:38

Izvor: B92

Ove zvezde su se čuvale za prvu bračnu noć
Foto: Profimedia

Podeli:

Mnoge holivudske zvezde šokirale su javnost priznavši kako su u polne odnose stupile već u ranim tinejdžerskim godinama, ali postoji i druga strana. Neki su glumci i pevači progovorili o svojoj nevinosti koju su čuvali do braka.

1. Džesika Simpson

"Nevinost može biti kul i seksi", izjavila je Džesika Simpson (41) za magazin People 2000. godine. Tokom odrastanja je pevačica dala obećanje svom ocu svešteniku da će početi da nosi prsten čistoće od svoje dvanaeste godine. Pevač Nik Lašej (47) je priznao da nije lako bilo poštovati njenu odluku, ali da će to učiniti. Venčali su se 2002. godine, a četiri godine posle, odlučili da se razvedu. Džesika je sada u braku s Erikom Džonsonom s kojim ima dvoje dece.

2. Adrijana Lima

"Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me zapravo ne žele", rekla je Adrijana Lima (40) 2006. godine u jednom intervjuu. Sa košarkašem Markom Jarićem (43) je provela tri godine u vezi dok se nisu venčali. Zajedno imaju dve ćerke, a rastali su se 2016. godine.

3. Lisa Kudrou

Lisa Kudrou (58), popularna Fibi iz kultne serije "Prijatelji" sasvim je drugačija od lika kojeg igra u seriji. Priznala je medijima kako je svoju nevinost čuvala do braka, odnosno kako nije želela da ima seks sa momcima samo zato što su to radile sve njene prijateljice. Prvi put je spavala sa svojim suprugom Majklom kad je imala 31 godinu.

4. Tina Fej

Poznata komičarka je izgubila nevinost s 24 godine s mužem Džefom Ričmondom, a pre njega je navodno kući dovodila samo dečke koju su gej."Vidiš kako imam dobar hrišćanski karakter...ili sam samo bila ružna", našalila se Tina na svoj račun u emisiji Dejvida Letermana.

5. Džastin Biber

Iako su oboje već bili seksualno aktivni pre braka, Džastin Biber (27) i njegova supruga Hejli Boldvin (24) čekali su do braka da bi vodili ljubav. Džastin je apstinirao kako bi se, kako kaže, približio Bogu. Priznao je da je bio veoma promiskuitetan, i veruje da je Hejli "nagrada" za njegov čistiji životni stil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.