Aktuelno

Zbog njene lepote poznati pevač je napisao "Bože, ko je ovo" FOTO

Njena slika na nalogu slavnog pevača i kratak opis su učinili da postane preko noći veoma popularna.

Četvrtak, 21.10.2021.

12:26

Izvor: superžena

Zbog njene lepote poznati pevač je napisao
Foto: Profimedia

Podeli:

Sindi Kimberli je manekenka, koja je postala planetarno popularna kada je 2015. godine pevač Džastin Biber postavio njenu sliku na svom profilu uz kratak opis: "Omg, ko je ovo?"

"Kada se to dogodilo, mislila sam da se prijatelji šale sa mnom, pa im nisam poverovala. Kada sam videla svojim očima, mislila sam da sanjam", rekla je.

Slika je obišla svet. Internet je učinio svoje, te se ova lepotica brzo našla na revijama poznatih dizajnera - Marka Džejkobsa, Filipa Plejna, a radila je i modne kapanje za brendove Šarlote Tilburi, Alo Yoga, Revolve... Radila je modne editorijale za "El", "Kosmopoliten", "Vog":

"Volim da se fotografišem i čini mi se da uvek na setu naučim nešto novo. Uvek sam želela da se bavim manekentvom još od malih nogu", nedavno je izjavila za magazin "Maksim".

Zanimljivo je da je pre nego što je postala manekenka čuvala decu i tako se izdržavala, a pre dve godine se šuškalo da je u vezi sa britanskim vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Povodom toga za magazin "Pipl" izjavila da su "samo prijatelji i da neće više da komentariše njihov odnos".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.