Aktuelno

Majli Sajrus u toplesu na naslovnoj strani magazina FOTO

Američka pevačica Majli Sajrus snimala je editorijal za magazin "Intervju", koji je za naslovnu stranu izabrao fotografiju na kojoj je u toplesu.

Četvrtak, 21.10.2021.

14:16

Izvor: superžena

Majli Sajrus u toplesu na naslovnoj strani magazina FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zadovoljna Majli i sama je podelila ovu fotografiju na svom Instagramu i dobila milion i po lajkova.

U intervjuu je govorila o tome kako je pronašla rok zvezdu u sebi i kako je od Hane Montane u 2007. godini, danas, sa 28 godina, dostigla "krajnju formu sebe". Intervju sa njom vodio je Lars Ulrih, bubnjar "Metalike".

Podelila je i još jednu fotografiju sa ovog snimanja, koju su pratioci komentarisali "ona je samo to što jeste". Fotografija na kojoj je njena pozadina u prvom planu dobila je još više lajkova - više od dva miliona.

U intervjuu je govorila i kako sa sobom, bilo kud da ide, nosi dve sveske. U jednoj od njih su zapisane sve njene "istine, vrednosti, njen cilj, njen potencijal, mogućnosti, obaveze prema drugima i prema sebi".

"Konstantno zapisujem u tu svesku. Nedavno sam zapisala nešto mudro što sam čula. Nešto koliko je važna lirika u pesmi da bi se publika povezala sa pesmom. Sve je u rečima, Kada razmišljam o pesmi 'Nothing Else Matters' ja znam da ona potpuno sadrži sve što je i moj sistem vrednosti".

Da začini stvari, podelila je i video.

"Život je kao bombonjera, nikada ne znaš šta ćeš da dobiješ. Posebno kada me smestite na moju farmu u Nešvilu", napisala je Majli Sajrus.

Majli Sajrus trenutno nastupa na rok festivalima, setila se u intervjuu i nastupa Merlin Monro pred vojnicima, poredeći sve sa godinama pandemije i izolacije.

"Mogla je tu dobru energiju da im prenese jer je bila izolovana od njihovog iskustva. Ona je bila dah svežeg vazduha. U ovom slučaju, pandemije i izolovanosti, svi smo mi vojnici, ali smo mi (zvezde) nekako bili zaštićeni u svojim domovima i izolaciji i nemamo ista iskustva sa većinom populacije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.