Aktuelno

Priznala da je uništila lice operacijama, a evo kako danas izgleda čuvena švedska glumica FOTO

Švedska manekenka i glumica Brit Ekland ostaće upamćena kao Bondova devojka Meri u filmu "The Man with the Golden Gun" koja joj je donela titulu seks simbola.

Petak, 22.10.2021.

12:45

Izvor: superžena

Priznala da je uništila lice operacijama, a evo kako danas izgleda čuvena švedska glumica FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Brit je rođena u Stokholmu 1942. godine i za svoje detinjstvo je jednom prilikom je rekla: "Bilo je teško. Izgledala sam grozno. Trudila sam se da budem duhovita i smešna kako bih sakrila činjenicu da sam debela i ružna".

Još kao tinejdžerka napustila je školu i počela je putuje, gde ju je jedan agent primetio i predložio da krene na fimske audicije.

Atraktivna Ruskinja je kraljica zimskog sporta FOTO

Aktovno je radila krajem šezdesetih i tokom sedamdesetig godina, a pojavljivala se u filmovima "Machine Gun McCain", "Get Carter", "What the Peeper Saw", "The Ultimate Thrill". Radila je i na TV-u, a 2020. godine se pojavila u seriji "The Real Marigold Hotel".

Za glumca Pitera Selersa se udala 1964. godine i zajedno su proveli četiri godine. Zabavljala se sa muzičarem Rodom Stjuartom sa kim je bila u vezi od 1975. pa do 1977. godine.

Danas, ova glumica ima 79 godina i po njenim rečima plastične operacije su veoma loše uticale na njen život. Za "Dejli mejl" je priznala da se pokajala zbog svih zahvata koje je radila na svom licu i opisala je da su "fileri za usne i botoksu najveća greška u životu": "Najveća greška u mom životu. Provela sam 20 godina plačući. Od tada sam imala hiljade injekcija, pokušavajući da sve popravim i još uvek ih dobijam. To je uništilo moju karijeru, kao i život. Rekla bih svima samo: ne radite to", poručila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.