Aktuelno

Vin Dizel odveo do oltara ćerku pokojnog prijatelja FOTO

Bili su najbolji prijatelji, a onda je Pol Voker preminuo u tragičnoj nesreći. Vin Dizel je nastavio da bude podrška njegovoj porodici, a na dan venčanja Polove ćerke, on ju je otpratio do oltara.

Subota, 23.10.2021.

10:18

Izvor: 24sata.hr

Default images

Podeli:

Slavni glumac Vin Dizel (54) koračao je uz Medou Voker (22) na njen najposebniji dan i otpratio ju je do oltara osam godina nakon strašne nesreće u kojoj je izgubila oca Pola.

Jovana Balašević otkrila kako najradije pamti oca

Video i fotografije samog venčanja objavila je Medou na svome Instagram profilu. Raznežila je mnoge obožavatelje filma "Brzi i žestoki".

"Ovo je tako emotivno. Činjenica da te Vin otpratio do oltara me rasplakala", pisali su joj. "Pol je ponosan i jako srećan", glasio je drugi komentar.

Podsetimo, Medou Voker je imala 14 godina kada je njen otac poginuo. Bilo je to tokom snimanja sedmog dela franšize.

"Kada se 2013. dogodila tragedija, na pet smo meseci smo prekinuli snimanje filma", rekao je Vin i objasnio kako je filmski studio prihvatio njihovu odluku da se lik Pola Vokera pojavljuje kao deo mitologije:

"Ipak smo mi zajedno započeli ovu franšizu, čime je započelo naše bratstvo. Naše bratstvo nadživeće ovu franšizu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare