Aktuelno

Bila je na vrhu pa na dnu: Lepa "čuvarka plaže" nekad i sad FOTO

Prošlo je skoro 20 godina otkako je Jasmin Blit obukla taj kultni crveni kupaći kostim u televizijskoj seriji "Čuvari plaže". Ona danas živi potpuno drugačijim životom izvan reflektora.

Nedelja, 24.10.2021.

08:53

Izvor: zena

Bila je na vrhu pa na dnu: Lepa
Foto: Profimedia

Podeli:

Ova 51-godišnja glumica, nekadašnja glamurozna devojka, snimljena je kako šeta svog psa u južnoj Kaliforniji ranije ove nedelje i verovatno je ne biste prepoznali. U ležernom izdanju, trenerci i patikama, sa viškom kilograma, nekadašnja lepotica pokazala je koliko je konzumiranje opijata, ipak, uzelo danak.

*ALT

Zajedno sa Pamelom Anderson i Dejvidom Haselhofom, Blit je trčala po peskovitim plažama u crvenim kupaćim kostimima od 1993. do 1997. godine i zaludela mnoge muškarce širom sveta.

Ipak, počela je da koristi kokain još dok je snimala tada planetarno popularnu seriju.

"Krvarila sam iz nosa nekoliko puta na setu, ali šminkerka bi mi samo pružila maramicu bez ijedne reči da se obrišem. Kad sam šmrkala, moj publicista bi govorio ljudima da imam problema sa sinusima ili alergijskom reakcijom", prisetila se ona.

"Krajem 1999. prestala sam da izgledam kao ja. Ja sam devojka sa oblinama, ali sam to izgubila. Moji prijatelji su mi pričali da izgledam kao vanzemaljac, da su mi oči iskolačene. Imala sam 49 kilograma i nosila veličinu 0".

Dona (53) iz "Čuvara plaže" još ima liniju po kojoj je pamte

Glumica u majici koja jedva prekriva grudi FOTO

*ALT

Ona je jednom prilikom rekla da je "rekreativna" upotreba droga bila izazvana burnim odnosom i vezom sa Ričardom Grejsom ali da je s vremenom postala zavisnik. Pre dvadeset godina, 2000. godine, otišla je u kliniku za rehabilitaciju i borbu protiv zavisnosti od kokaina u Malibuu. Tamo je upoznala budućeg supruga Pola Serita.

Kako je sama istakla, on je glavni razlog što je uspela da se promeni na bolje i ostavi loše navike iza sebe.

Kako izgleda zvezda serije "Čuvari plaže", koja je zbog uloge doživela brojne neprijatnosti FOTO

U iskrenoj ispovesti objavljenoj u aprilu 2003. godine u "Glamuru", Blit je otvoreno pisala o svojoj zavisnosti od droga, otkrivajući da je jednom prilikom čak i kolabirala tokom nekog fotografisanja.

"Svesni pokušaji da se klonim droge sada su deo mog života i uvek će biti", priznala je ova nekadašnja popularna glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.