Aktuelno

Huškali su ih jednu protiv druge, na snimanju su bile nerazdvojne, a evo kakav odnos imaju sada

Glumile su zajedno u Diznijevoj seriji "Shake It Up" i koliko god bile bliske na ekranu, u stvarnom životu nije bilo sve tako idealno.

Nedelja, 31.10.2021.

08:37

Izvor: B92

Huškali su ih jednu protiv druge, na snimanju su bile nerazdvojne, a evo kakav odnos imaju sada
Foto: Profimedia

Podeli:

Zendaja (25) je jedna od najpolularnijih mladih glumica današnjice, koja je privukla je pažnju šire javnosti ulogom u humorističkoj seriji "Shake It Up", u kojoj je igrala plesačicu Roki Blu. Njenu najbolju je igrala Bela Torn (24), koja proteklih godina uglavnom privlači pažnju kontroverznim ponašanjem, dok Zendaja niže jedan uspeh za drugim.

Serija se snimala pre 10 godina, glumice su tada bile devojčice, a mediji su izveštavali da su ih saradnici huškali da jedna drugoj budu konkurencija i da se takmiče.

Ipak njihovo odnos se promenio i kako su se poznavale, tako su se zbližile i postale nezadvojne. Bela Torn je za "Us weekly" izjavila da u početku nije bilo lako:

"Bilo je teško kada su odjednom svi počeli da nas huškaju jednu protiv druge. Ušli su nam u glave. Zbog toga na početku nismo htele da budemo prijateljice".

Bela je u više navrata isticala da je srećna zbog Zendajinih uspeha. "Ona je uvek bila neverovatna i uvek će biti neverovatna. Tako sam srećna što ljudi to vide. Dobija priznanje koje zaslužuje", govorila je.

Podsetimo, Zendaja je glumila u ostvarenju "Euforija", igrala je u novim nastavcima "Spajdermena", filmu "Space Jam: A New Legacy", "Dini" Denija Vilneva.

Bela privlači pažnju javnosti svojim "smelijim" ponašanjem, a nedavno se verila sa za Bendžamina Maskola i sve iznenadila provokativnoim fotkama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare