Aktuelno

Fitnes instruktorka u topu otkrila donji deo grudi, a raspravu izazvale farmerice FOTO

Farmerke, koje zbog šavova na zadnjici izgledaju kao da preko njih nosi tange od džinsa, izazvale su veliku pažnju.

Nedelja, 31.10.2021.

10:22

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Tami Hembrou je fitnes instruktorka i influenserka koju se proslavila zahvaljujući Instagramu i sada je prati skoro 13.5 miliona ljudi. Pokrenula je luksuzni brend bikinija "Saski", a pa je delatnost proširila i na proizvodnju sportske opreme i sve je to predstavila prošle godine na Nedelji mode u Njujorku.

Za vatrenu Sicilijanku kažu da je savršenstvo FOTO

Nedavno je ova majka dvoje dece objavila fotografije na kojima pozira u farmerkama i kratkom crnom topu, koji otkriva donji deo grudi.

Usledio je niz komentara da izgleda savršeno, a mnogima su pažnju privukle i farmerke koje zbog šavova na zadnjici izgledaju kao da preko njih nosi tange od džinsa.

Mnogima se model dopao, pa su pisali da su "farmerice super" i "savšene" i pitali su koji je brend u pitanju. Takođe, bilo je i onih koji su komentarisali da "podsećaju na pelene", a neki su se pitali i "šta ona misli kad nosi takvu odeću".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.