Aktuelno

Laži koje su rekle slavne ličnosti

Lagali su o godinama, pravom imenu i poreklu... i naravno javnost je sve to saznala.

Nedelja, 31.10.2021.

15:29

Izvor: superžena

Laži koje su rekle slavne ličnosti
Foto: Profimedia

Podeli:

Sajt Ranker je sačinio spisak najzabavnijih laži koje su rekle slavne ličnosti.

Glumica Anđelina Džoli (46) rekla je jednom prilikom da u sebi ima irokeške krvi i da potiče od plemena sa severa Amerike, što joj je majka rekla kako bi njena porodica bila egzotičnija. Njen otac Džon Vojt (82) je tu tvrdnju opovrgnuo.

Džek i Meg Vajt znamo iz grupe "The White Stripes", godinama su se predstavljali kao brat i sestra, a u stvari su bili supružnici.

Dženifer Lopez lagala je za godini svog rođenja, tvrdeći da je rođena 1970. godine, dok je zapravo rođena 1969. Istina je otkrivena tokom istrage o njenom bivšem dečku, Pi Didiju (51).

Kim Kardašijan terete za mnoge laži, ali najveća se ticala snimka seksa, za koju je bivšem dečku Niku Kenonu (41) tvrdila da ne postoji.

Paris Hilton (40) jednom prilikom uhvaćena je s kokainom u torbici i navodno odbrusila policajcu da to nije njena tašnica i da se obrate njenoj prijateljici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare