Aktuelno

Najzgodnija sportistkinja sveta napunila 23 godine FOTO

Alisa Šmit, nemačka atletičarka koja se na Olimpijskim igrama takmičila u štafeti 4 puta 400 metara, a koju su sportski magazini proglasili najzgodnijom sportistkinjom na svetu, juče je napunila 23 godine.

Utorak, 09.11.2021.

12:45

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Talentovana Nemica je atletikom počela da se bavi sa samo šest godina, a od tada je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu. Paralelno se bavi modelingom a ima i veliki broj fanova na Instagramu.

Broj pratilaca na njenom Instagramu raste: 2018. godine imala je 208.000 pratilaca, a 2020. godine čak 745.000 da bi je u toku Olimpijade pratilo 1,8 miliona ljudi. Danas, samo nekoliko meseci posle Olimpijskih igara ima 2,5 miliona pratilaca.

Zbog svog atraktivnog izgleda dobija i nepristojne ponude: "Dobijam mnogo nemoralnih ponuda u privatnim porukama. Nekada mi je to smešno, ali ne zamaram se time previše", rekla je Alisa.

.

Alisa je poznata i po tome što je odbila ponudu “Plejboja” da se fotografiše bez odeće.

"Fokusirana sam na sport i to želim da bude svima jasno. Postoje hiljade drugih devojaka na Instagramu koje izgledaju jako dobro, ali nemaju toliko pratilaca. Uz dobar izgled morate da ponudite još nešto zanimljivo. Za mene je to atletika", zaključila je Alisa.

Još njenih fotografija pogledajte ovde: Ona je najzgodnija sportistkinja sveta i model, odbila je "Plejboj" FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.