Aktuelno

10 holivudskih brakova koji nisu potrajali - jedan je opstao 24 sata

Mnogi holivudski brakovi nisu trajali do "kraja života" kada su parovi rekli sudbonosno "da", a neki su čak izdržali svega nekoliko sati.

Nedelja, 21.11.2021.

09:44

Izvor: B92

10 holivudskih brakova koji nisu potrajali - jedan je opstao 24 sata
Foto: Profimedia

Podeli:

U nastavku teksta, pogledajte deset holivudskih brakova koji su se raspali "brzinom svetlosti".

1. Britni Sirs i Džejson Aleksander (brak je trajao 55 sati)

Pop-zvezda udala se za svog prijatelja iz detinjstva u januaru 2004. godine u Las Vegasu. Pedeset i pet sati kasnije, brak je poništen, jer je par priznao da su se venčali "iz šale". Britni je navodno zaprosila Džejsona.

2. Karmen Elektra i Denis Rodman (brak je trajao 9 dana)

Brak između američke glumice i NBA košarkaša poništen je nakon nešto više od nedelju dana u 1998. godini. Agent Denisa Rodmena otkrio je medijima da je košarkaš bio pod uticajem alkohola i raznih droga kad je odlučio da kaže sudbonosna "da".

3. Šer i Greg Alman (brak je, zamalo, trajao 9 dana)

Nedlju dana nakon što se razvela od Sonija Bona, Šer je uplovila u novu bračnu luku s muzičarem Gregom Almanom u Las Vegasu.

On ju je odmah nakon toga napustio kako bi uživao u svim čarima Las Vegasa.

Šer je zahtevala razvod devet dana nakon izgovaranja sudbonosnog da. Međutim, par se u međuvremenu pomirio, Šer je rodila njihovo zajedničko dete Elajdžu a zajedno su snimili i album. Rastali su se "tek" četiri godine kasnije.

Foto: Profimedia

4. Sanšajn Tut i Kris Katan (brak je trajao 8 nedelja)

Manekenka i komičar venčali su se u junu 2008. godine u Dolini "Yosemite" u Kaliforniji. Iako su tvrdili da su ludo zaljubljeni, Kris je ipak zahtevao od Sanšajn da potpiše predbračni ugovor. Nepremostive razlike bile su uzrok naprasnog razvoda dva meseca kasnije.

5. Kim Kardašijan i Kris Hamfris (brak je trajao 72 dana)

Rijaliti zvezda i košarkaš izrekli su sudbonosno da pred televizijskim kamerama, a venčanje je koštalo paprenih 10 miliona dolara. Uprkos tome, podneli su zahtev za razvod nakon 72 dana. Kim Kardašijan otkrila je medijima da su ih delile velike razlike, no mnogi su verovali da je brak bio samo dobar marketinški trik.

6. Lisa Mari Prisli i Nikolas Kejdž (brak je trajao 3 meseca)

"Nije trebalo da se venčamo", rekla je za medije lepa Elvisova ćerka 2002. godine kada je i zahtevala razvod od Kejdža. Rastali su se svega tri meseca nakon venčanja. Trebalo bi spomenuti i da je Lisa bila udata za Majkla Džeksona pre Kejdža, a taj brak je trajao 20 meseci.

7. Pamela Anderson i Kid Rok (brak je trajao 3 meseca i 29 dana)

Pamela i Kid venčali su se na jahti u julu 2006. godine, međutim, ona je zatražila razvod u novembru iste godine. Nisu želeli da otkrivaju detalje zbog kojih su se rastali, a navodno nisu ostali u dobrim odnosima od razvoda.

8. Dženifer Lopez i Kris Džud (brak je trajao 4 meseca)

Američka pevačica i glumica udala se za svog instruktora plesa u septembru 2001. godine, a u januaru su potpisali papire za razvod. Dženifer je nakon razvoda morala da isplati navodno 15 miliona dolara.

9. Amelia Varner i Kolin Farel (brak je trajao 4 meseca).

Glumica Amelia imala je svega 19 godina kada je pristala da se uda za Kolina . Irski zavodnik je tada tetovirao ime svoje ljubavi, nadimak svoje žene Mili, kao trajno sećanje. Međutim, ljubavni zanos nije dugo potrajao. Rastali su se četiri meseca kasnije.

10. Za Za Gabor i Felipe de Alba (brak je trajao 24 sata)

Za Za Gabor udala se za grofa Felipea de Albu 14. aprila 1983. godine, a razvela se od njega svega 24 sata kasnije. Tačnije, brak je poništen, jer je glumica otkrila da je još uvek udata za svog sedmog supruga – advokata Majkla O'Haru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare