Aktuelno

Zovu ga dragim dečakom baletne scene, sarađuje sa Armanijem, njegov ples oduzima dah FOTO

Bole se pojavljivao u brojnim modnim časopisima i radio je reklamne kampanje za prestižne modne kuće, kao što je Dolče i Gabanu.

Utorak, 23.11.2021.

15:00

Izvor: 24sata.hr

Default images

Podeli:

Roberto Bole, rođen 26. marta 1975. u Casale Monferat i trenutno je glavni baletan u Američkom baletnom pozorištu i glavni baletan u La Skali.

"Treniram po šest do sedam sati svaki dan uz nastavu, probe, istezanje. Ponekad treniram i u teretani. Ne držim se neke posebne dijete, ali jako pazim što jedem. Nije pitanje kalorija, naravno, jer mi plesači puno trošimo, nego kvaliteta. Praktično sam izbacio meso, posebno crveno meso. Jedem ribu, povrće, voće i semenke i sucog voća", ispričao je.

Izuzetno popularan u Italiji, a zadnjih godina i u drugim delovima sveta, Bolea nazivaju dragim dečakom baletne scene. Zbog njegovih lepih crta lica, savršenog tela i umetničkog talenta, često ga nazivaju "plešućom grčkom skulpturom".

Pojavljivao se u brojnim modnim časopisima i bio je predstavljen u reklamnim kampanjama za Feragamo, Dolče i Gabanu, a radio je editorijale za američki "Vog" 2009. godine.

Bole ima dogovor i sa italijanskim dizajnerom Đorođom Armanijem, koji ga oblači.

"Nikad nisam pušio i pijem vino samo kad nazdravljam. Jako volim tamnu čokoladu, jedem male grickalice između proba i pijem najmanje sedam litara vode dnevno", objasnio je.

"Nastaviću da plešem dokle god mogu ako mogu da održim nivo izvedbe koja me zadovoljava, naravno samo ako me to bude i dalje usrećivalo. Ono što mi se sviđa u ovoj fazi moje umetničke karijere je zrelost na sceni, koja ide ruku pod ruku s mojim razvojem kao osobe", rekao je za Gramilano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare