Aktuelno

Britanska TV ličnost šokirala javnost – opet je pokazala rezultat estetskih operacija

Brazilsko-britanska TV ličnost Džesika Alves zapala je za oko javnosti kada je uz pomoć mnogobrojnih estetskih korekcija korigovala svoj fizički izgled.

Sreda, 24.11.2021.

11:31

Izvor: superžena

Britanska TV ličnost šokirala javnost – opet je pokazala rezultat estetskih operacija
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, Džesika Alves, prethodno Rodrigo Alves, imala je veliki broj plastičnih operacija, uključujući i korekciju nosa, posle koje je izgubila čulo mirisa.

Ubrzo nakon toga, odradila je još jednu estetsku operaciju, tačnije ubrizgala je gel u predelu gornjih ekstremiteta, kako bi ih učinila muževnjim.

*ALT

Čini se da ni ovo nije bila baš najpametnija ideja, jer je nakon ove odluke, nakratko, izgubila funkcionalnost svojih gornjih ekstremiteta.

Godine 2013. dijagnostifikovana joj je telesna dismorfija – psihički poremećaj koji prouzrokuje opsesivnu potrebu kod osobe da konstantno primećuje mane u svom izgledu.

*ALT

A sada je opet uspela da šokira javnost nizom provokativnih fotografija sa glamuroznog slikanja, kojima je ovekovečila svoj izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.