Aktuelno

Leto za nju još traje: Elizabet Harli opet u bikiniju FOTO

Često deli slike u kupaćem kostimu, a glumica i model Elizabet Herli ponosno nosi svoje godine i još jednom je pokazala zanosno telo u bikiniju.

Četvrtak, 25.11.2021.

14:23

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Iskoristila je da reklamira svoj brend, ali i luksuznu marku Fendi čije naočare nosi.

Pojava je oduševila njene pratioce, te su komentarisali: "Prelepa", "Apsolutno najlepša žena na svetu", "Oslepilo me tvoje savršenstvo", samo su neki od mnogobrojnih komplimenata.

Elizabet kaže da joj je u ovim godinama mnogo teže da održava kilažu nego pre 20 godina. Međutim, to je ne sprečava da svakodnevno uživa u raznovrsnoj hrani, jer je više nije briga.

"Verujem da sam sada teža za 5 kg više nego pre 20 godina. Ali to me više ne interesuje. Verovatno sad jedem više nego pre, ali ne konzumiram brzu hranu, a gazirane sokove pijem retko", kaže ona, naglašavajući:

"Život je previše kratak da bih bila na strogim dijetama".

Engleska manekenka ne krije koja vrsta hrane je stavlja u iskušenje, te je za strane medije otkrila i svoju najveću slabost.

"Moja najveća slabost je puter od kikirikija - ukoliko ga imam u kuhinji, pooješću po malo svaki put kad prođem pored teglice".

Ipak, tajna njene zavidne figure nakon ovoliko godina krije se u njenoj bašti.

"Volim da radim u svojoj bašti, tako se fizički aktiviram. Takođe, volim dosta da šetam svog psa", kaže ona, dodajući da uopšte ne vežba i da jede dosta.

"Zapravo, dosta puno jedem, ali se trudim da moja ishrana bude obogaćena vitamiima i mineralima. Jedem puno voća i povrća i, naravno, izbegavam brzu hranu", zaključuje ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.