Aktuelno

Nasmejana i opuštena – Monika Beluči na brodu FOTO

Glumica i manekenka Monika Beluči je izgledala opušteno i šik dok se pela na rečni čamac u Veneciji.

Petak, 26.11.2021.

13:23

Izvor: B92

Nasmejana i opuštena – Monika Beluči na brodu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Moniki (56) je društvo pravio prijatelj i reditelj Tom Vulf, koji je izgledao otmeno u crnom kaputu, a zvezda filmova "Apartman" i "Malena" je takođe bila vrlo elegantna u crnom kaputu koji je nadogradila šalom u teget boji. Monika sada igra lik operske pevačice Marije Kalas u predstavi "Maria Kallas letters and memoires".

Foto: Profimedia

Film "Malena" otkriva neobičnu priču o očaranosti i sanjarenju Renata, trinaestogodišnjaka, koji je opsednut Malenom, najlepšom i najpoželjnijom ženom u gradu, koja živi sama, jer joj je muž otišao u vojsku.

Monika Beluči je bila u braku sa francuskim glumcem Vinsentom Kaselom od 1999. do 2013. godine i sa njim ima dve ćerke. Brojni časopisi za muškarce je svrstavaju u sam vrh svojih izbora lepote i seksepila, a tim povodom o svom izgledu u intervjuu za BBCona je rekla: "Lepota je hendikep ako si glup, ali ne i ako si inteligentan i znaš kako da iskoristiš svoju lepotu. Osećam se dobro i prijatno u svom telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi životi su jednostavno tako užasni. Jako se nelagodno osećaju sami sa sobom. Srećna sam što sam voljena. Imam divnu porodicu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare