Aktuelno

Žena Danija Alvesa je oličenje lepote i prefinjenosti FOTO

Fudbalska zvezda Dani Alves se vratio u Barselonu, a tu vest sa oduševljenjem je prihvatila njegova izabranica Žoana Sanc...

Subota, 27.11.2021.

10:35

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ova Špankinja nedavno je na svom Instagram profilu podelila zajedničku fotografiju i nije krila oduševljenje što su "ponovo kući" i da joj je povratak "najbolji poklon": "Moje najlepše iskustvo je bilo ovde, gde je počela naša magija", dodala je.

Dani i Žoana (28) su se upoznali 2015. godine upravo u Barseloni preko zajedničkog prijatelja, a venčali su se na Ibici u tajnosti dve godine kasnije.

Španski tabloid La Vanguardia objavio je vesti da je Žoana odbila dva puta Danijev verenički prsten i tek, kada je treći put zaprosio rekla je "Da".

Prelepa Žoana je ušla u svet mode sa 17 godina i radila je mnoge kampanje za prestižne brendove kao što što su Džimi Ču, YSL, LOreal, Kalcedonija, Zuhair Murad, Hola Fashion i druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.