Aktuelno

Njihov šarm je jači s godinama: Za koje žene se smatra da su najzgodnije posle 50. godine FOTO

Njihov šarm, izgled i zanosna figura ne blede, a za njih su godine samo broj. Ove poznate dame i u šestoj deceniji su simbol neprolazne lepote i ženstvenosti. Evo i zbog čega.

Utorak, 30.11.2021.

11:57

Izvor: superžena

Njihov šarm je jači s godinama: Za koje žene se smatra da su najzgodnije posle 50. godine FOTO
Foto: Profimedia/©Donatella Giagnori / EIDON/MAXPPP

Podeli:

Ove lepotice ostvarile su zavidne karijere, a sudeći po stranim magazinima, često i sada u šestoj deceniji proglašene su simbolima neprolazne lepote.

Sandra Bulok (57)

Američka glumica i producentkinja Sandra Bulok još jednom se našla na listi najlepših glumica sveta čija lepota i šarm ne blede. Svoju filmsku karijeru započela je krajem osamdesetih, igrajući u romantičnim komedijama, pa je tako smatraju kraljicom romantičnih komedija. Sandra Bulok je 2012. godine upisana u Ginisovu knjigu rekorda za najplaćeniju glumicu u istoriji filma.

Dženifer Aniston (52)

Plavokosu glumicu Dženifer Aniston smatraju jednom od najležernijih i najnepretencioznijih holivudskih zvezda, a proglašena je za jednu od najuticajnijih i najbogatijih dama na svetu, a 2005. godine postala je prva GQ žena godine. Po Forbsovoj listi, 2007. osvojila je titulu najpopularnijeg lica filmske industrije, a sledeće godine uvrštena je među najimućnije osobe jer je zarađivala čak 27 miliona dolara godišnje. Iako su neki tvrdili da se podvrgla plastičnim operacijama, Dženifer je ipak objasnila.

"Podvrgla sam se ozbiljnoj devijaciji nosa i išla bih pod nož jedino zbog zdravstvenih razloga. Sve na meni je prirodno i nameravam da tako i ubuduće ostane. Ali, nisam tako mislila kao tinejdžerka. Nerviralo me je što sam za svoje godine imala prevelike grudi i zadnjicu. Čak me je i tata zavitlavao kako imam tako veliku guzu da na njoj mogu da nosim poslužavnik sa kafom."

Monika Beluči (57)

Glumica i manekenka Monika Beluči bila je i ostala najseksepilnija žena na planeti. U svet filma zakoračila je početkom devedesetih, a svetsku slavu joj je donela uloga Malene u istoimenom filmu. Ovde je Monika predstavljena kao ikona lepote, glamura i šarma, a ove njene karakteristike ni dan-danas ne blede. Bila je u braku sa francuskim glumcem Vinsentom Kaselom od 1999. do 2013. godine i sa njim ima dve ćerke.

Elizabet Harli (56)

Glumica i model Elizabet Harli i u svojim poznim godinama oduzima dah javnosti. Njena lepota i savršena figura ne blede, a kako je nedavno rekla u jednom intervjuu za strane medije, svakodnevno uživa u raznovrsnoj ishrani, te je sada teža nego pre 20 godina. Kada je reč o hirurškim zahvatima, iako je glumica više puta negirala da njen savršeni izgled nije rezultat esteskih operacija, već sopstvene brige o telu, javnost, pak, tvrdi drugačije. Često je na meti kritika zbog botoksa i filera koje navodno koristi.

Mišel Fajfer (63)

Snimala je filmove svih žanrova. Glumačku karijeru započela je u osamdesetim, kad je pobedila i na izboru za lepotu. Tokom godina, pričalo se i da je imala estetske zahvate na nosu, kako bi izgledao tanji. O starenju Mišel je svojevremeno izjavila da nema problema sa tim:

"Svakako vidim da sam se promenila. Samo pokušavam da se ne zadržavam na tome. Starenje se dešava svakom od nas. Jednom kada prihvatite – to vas onda rasterećuje", rekla je za "Pipl".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.