Aktuelno

Bila je omiljena Bondova devojka zbog lepote, a onda se uništila estetskim operacijama FOTO

Gumica Kim Bejsinger danas slavi 68. rođendan, a nekada omiljena holivudska lepotica, za kojom su uzdisali brojni muškarci, danas izgleda neprepoznatljivo.

Sreda, 08.12.2021.

18:50

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Kim nije odolela čarima estetskih zahvata koji su uveliko uticali i na njenu glumačku karijeru.

U proteklih nekoliko godina Kim retko možemo da vidimo i u javnosti, a nedavno su je paparaci snimili dok je izlazila iz jedne teretane u Los Anđelesu.

Njena transformacija i umoran izgled zabrinuli su brojne obožavaoce, koji se često prisećaju njene uloge u filmu "Devet i po nedelja".

Naime, tada popularni glumački par, Kim i Miki Rork bili su na vrhuncu slave, a danas ova glumica puni naslovne strane renomiranih časopisa zbog mnogobrojnih estetskih zahvata.

Kim je za mnoge bila najlepša Bondova devojka, a pre glumačke karijere gradila je i manekensku, te se često i takmičila na izborima lepote.

Osim uspešne karijere glumice, pažnju je često privlačio i njen privatni život. Od 1980. do 1988. godine bila je udata za 14 godina starijeg profesionalnog šminkera Rona Snajdera, a potom je bila i sa glumcem Ričardom Girom.

*ALT

Međutim, najveću pažnju javnosti ipak je privukla njena veza, a potom i brak s glumcem Alekom Boldvinom, kog je upoznala na snimanju filma "The Marrying Man".

Sudbonosno "da" izrekli su 1993. godine, a Kim je često govorila da je Alek ljubav njenog života.

Zajedno su dobili ćerku Ajerlend 1995. godine, ali njihovoj ljubavi došao je kraj 2002. godine.

Celokupni proces njihovog razvoda bio je medijski propraćen, jer je obeležen mnogobrojnim javnim svađama.

*ALT

Takođe, i borba za starateljstvo nad ćerkom nije mogla da bude privatna stvar bivših supružnika.

Da stvar bude gora, glumac Alek Boldvin bio je tada na udaru javnosti kada je procurio snimak razgovora s ćerkom koju je nazvao svinjom.

Danas, Alek i Ajerlend imaju bolji odnos.

Što se tiče glumice Kim Bejsinger, u poslednjih nekoliko godina imala je jednu zapaženiju ulogu i to u filmskoj franšizi "Pedeset nijansi sive".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.