Aktuelno

Neposredna i opuštena – najfatalniju plavušu niko nije prepoznao FOTO

Zvezda serije "Čuvari plaže" (54) slikana je na ulicama Los Anđelesa u ne tako glamuroznom izdanju i pokazala je da ne haje za komentare.

Utorak, 11.01.2022.

09:55

Izvor: B92

Neposredna i opuštena – najfatalniju plavušu niko nije prepoznao FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pamelu Anderson mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu, koja se pred kamerama pojavljuje u glamuroznim i atraktivnim izdanjima, sa jakom šminkom i vrhunskom frizurom.

Ali i ona je sasvim obična žena.

Nedavno je uhvaćena u dugoj širokoj haljini, japankama i bez trunke šminke. Njenu puštenu kosu je vetar uzeo pod svoje i, iako je mnogi nisu prepoznali na prvu loptu, Pamela je bila neposredna i opuštena.

*ALT

Podsetimo, početkom februara se očekuje premijera serije "Pam i Tomi", u kojoj glumica Lili Džejms igra Pamelu, a glumac Dominik Vest tumači lik Tomija Lija. Bivša čuvarka plaže kritikovala je novu seriju na Hulu i rekla prijateljima da ne planira da je gleda:

"Pamela nema nameru da gleda ovaj grozni šou, apsolutno ne. Nikada nije čula za glumce koji glume nju ili Tomija, i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica misle da je emisija jeftina kopija. To je za njih šala", rekao je Pamelin prijatelj za San (The Sun).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.