Aktuelno

Zbog lepote nema mnogo prijateljica: "Svojom privlačnošću plašim druge" FOTO

Američka zvezda Tiktoka Arijana Savana na svom nalogu govorila je o tome da postaje sve usamljenija jer je umorna od devojaka koje su ljubomorne na nju jer je prelepa i misle da su jedna drugoj konkurencija. Nije joj jasno zašto ne mogu svi da budu prijatelji, budući da smatra da su svi lepi i da ne vidi razlog za tu ljubomoru.

Utorak, 18.01.2022.

08:25

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Arijana kaže da joj je život upropašćen "privilegijom lepote", navodi Miror:

"Često sam privilegovana, ali postoji i loša strana svega ovog. Nemam mnogo drugarica i to je nešto sa čime sam se dugo mučila i nikada nisam razumela zašto", kaže.

Kada je išla u školu, drugarice su joj govorile "da je lepa, druže se sa njom, ali je i često napuste na kraju":

"Prestanu da mi se javljaju, iako sam uvek ljubazna i iskrena."

Ovakve situacije su dosta uticale na nju i imala je problema u pokušaju da se druži na fakultetu: "Žalila sam se porodici, ali su mi moji govorili da je odgovor očigledan jer ljudi ne vole to što nisu najlepša osoba u sobi i da svojom privlačnošću zastrašujem druge", pričala je.

Sada njeno sada društvo čine pretežno muškarci i rekla je da postaje sve umornija od žena koje mislie da su konkurencija jedna drugoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.