Aktuelno

Proslavila se u seriji "Korak napred": Danas sestra Penelope Kruz izgleda ovako FOTO

Za Moniku Kruz vreme kao da je stalo.

Sreda, 19.01.2022.

10:08

Izvor: superžena

Proslavila se u seriji
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Monica Kruz (44) je mlađa sestra poznatije Penelope, i iako nije ostvarila holivudsku karijeru, veoma je uspešna u Španiji.

Našoj publici poznata je po ulozi u tinejdžerskoj seriji "Korak napred", koja se emitovala od 2003. godine. Ona je najpre ostvarila karijeru plesačice, a od 2002. oprobala se u glumačkim vodama.

"Ples je moj život, a gluma je uvek za mene predstavljala avanturu u kojoj mi je lepo. Govor tela je mnogo izražajniji, zato više volim igru", govorila je.

Isticala je da "nikad neće biti popularna kao njena sestra", ali joj je velika sličnost sa starijom sestrom omogućila da se pojavi u filmu "Pirati s Kariba: Nepoznate plime", doduše samo kao zamena za tada trudnu Penelopu.

Monika gradi uspešnu karijeru modela – pojavljuje se na naslovnicama mnogih magazima, u katalozima, u spotovima…

Na svom profilu na Instagramu često deli stvari iz privatnog života, a nedavno je obavestila pratioce da je imala nezgodu u kojoj je povredila ruku dok je spremala večeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare