Aktuelno

Mnogi smatraju da je on najzgodniji princ na svetu, sad je zvezda Nedelje mode u Parizu FOTO

Već neko vreme mediji mu pripisuju titulu najzgodnijeg princa na svetu, što ga, naravno, čini i jednim od najpoželjnijih neženja na planeti.

Utorak, 25.01.2022.

10:58

Izvor: B92

Mnogi smatraju da je on najzgodniji princ na svetu, sad je zvezda Nedelje mode u Parizu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Princ Nikolaj uspešno gradi modnu karijeru i mladom pripadniku danske kraljevske porodice ne nedostaje poslovnih angažmana u svetu mode.

Nedavno je u Parizu na reviji danaskog brenda Rainsa prošetao pistom u ogromnoj ružičastoj jakni i njegov samouvereni hod je bio veoma zapažen.

Podsetimo, on je najstariji unuk danske kraljice Margrete i najstariji sin princa Joakima i njegove bivše supruge Aleksandre, hongkonške grofice od Frederiksborga.

S obzirom na to da je Nikolaj šesti po redu za tron, on sam se prilično fokusirao na modeling i želju da se osamostali i izgradi karijeru nezavisno od kraljevskog sveta. On je još 2018. potpisao manekenski ugovor s danskom agencijom Skop models, a nosio je između ostalog i modele na revijama poznatih kuća poput Barberija i Diora.

"Moj najveći san je da se proslavim sam", izjavio je za ukrajinsko izdanje časopisa Vog.

U vezi je sa Benedikt Toustrup, koju je upoznao u poslovnoj školi u Kopenhagenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.