Aktuelno

Sestra Kejt Mos je zvezda sajta za odrasle, mnogima nije jasno zašto to radi FOTO

Loti Mos (24) je mlađa sestra čuvene manekenke Kejt Mos. Iako se pojavila u renomiranim modnim časopisima, 2021. rešila je da ipak otvori nalog na Onlyfansu.

Subota, 29.01.2022.

07:46

Izvor: B92

Sestra Kejt Mos je zvezda sajta za odrasle, mnogima nije jasno zašto to radi FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Mnogi su joj prognozirali uspešnu karijeri, baš kao i njenoj starijoj sestri u svetu mode, no Loti je ipak krenula drugim putem.

Prodavanje eksplicitnog sadržaja su mnogi komantarisali da im nije jasno zašto to radi, ali je branila ovu odluku rekavši da je "veoma seksualna osoba".

Nedavno je u intervjuu za podkast Private Parts, otkrila je da je njena karijera imala velike koristi od toga što je mlađa sestra slavne Kejt Mos, ali da je imala i neugodan odnos sa slavom. Takođe, tada je istakla da je uživala u kontroli koju je imala u kreiranju sopstvenog sadržaja na platformi za odrasle.

Izazovne poze u donjem vešu ili kupaćim kostimima bez gornjeg dela, često su sadržaj na njenom profilu na Instagramu, a fanovi mogu da se prijave na njen Onlyfans nalog besplatno i za 200 dolora postaje se VIP član, piše Bazfid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.