Aktuelno

Ovako bi izgledala Kim kad bi išla u teretanu: Instruktorka liči na nju, ali je samo bolja FOTO

Izgled i stil Kim Kardašijan teško može ko da kopira, ali fitnes instruktorka i influnserka Mel G je dokazala suprotno.

Četvrtak, 17.02.2022.

11:05

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

U intervjuu za strane medije, rijaliti zvezda je priznala da je išla na nekoliko estetskih zahvata kako bi povećala svoju zadnjicu i dobila željeni oblik tela. Međutim, mlada fitnes instruktorka je Kiminu figuru postigla mukotrpnim radom u teretani i željom da zdravijim životnim navikama.

Preduzetnica i vatrena navijačica - ona je najveća podrška Hrvatima FOTO

Mel G je prvi put ušla u svet zabave kad je imala 21 godinu i to sa karijerom pevačie i tekstopisca. Samo nekoliko godina kasnije svoj životni poziv je pronašla u svetu fitnesa.

Emili Ratajkovski u nikad kraćoj crnoj haljini FOTO

Zahvaljujući svom izgledu, neretko dobija komentare od svojih pratilaca, ali i vežbača da izgleda kao Kim Kardašijan.

"Ista Kim", "Toliko liči na Kim", "Gora si od Kim", samo su neki od komentara.

Iako je povezuju sa slavnom rijaliti zvezdom, ova fitnes instruktorka i nije baš zadovoljna ovakvim poređenjem, jer je svoj izgled postigla čistom upornošću i napornim radom.

Ona je danas uspešna influnserka na društvenim mrežama, ali i izvršna direktorica "Fit-Esteem" - kompanija posvećena ženama širom sveta (njihovom motivisanju i unapređenju njihovih životnih stilova).

"Društvene mreže koristim kako bih ohrabrila sve žene širom sveta da treniraju, ali i da steknu samopouzdanje", rekla je ona u jednom intervjuu za strane medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.