Aktuelno

Odbojkašica sa najboljom pozadinom vežba, ali i uživa na plaži FOTO

Pored toga što trenira odbojku na pesku, često i uživa, a slike podelil sa pratiocima.

Nedelja, 27.02.2022.

13:18

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Trejsi Kalahan (34), Amerikanku koja igra odbojku na pesku mnogi smatraju da ima savršeno telo. Često joj govore da je sportistkinja sa najlepšom pozadinom na svetu.

I američka odbojkašica na sajtu za odrasle FOTO

Nakon koledža gde je igrala odbojku, odlučila da se prebaci na odbojku na pesku što joj se isplatilo jer je uspela da stigne do reprezentacije SADa.

Iako mnogima njena pojava izgleda savršeno, Trejsi je bila nesigurna i kako je rekla u podkastu Listennotes, često je sumnjala u sebe. Takođe je govorila otvoreno o problemu poremećaja u ishrani - bulimijom sa kojom se borila na koledžu.

Iako je taj period iza nje, ova uspešna žena ima za cilj da izbori mesto na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine i osvoji zlatnu medalju.

Ona je pre izvesnog vremena na platformi Onlyfans, odlučila da napravi profil na kojem će onima koji plate omogućiti da pogledaju njene provokativne fotografije.

U prvom planu će biti njena pozadina, jer navijači koji godinama prate Trejsi kažu da ona ''ima najbolju guzu u svetu sporta''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.