Aktuelno

Mima objavio fotografiju sa koleginicom, pa komentarisao Mićalovićevu i Natašu: "One su manje lepe"

Glumac Mima Karadžić je svakodnevno aktivan na svom Instagramu, gde objavljuje fotografije iz privatnog i poslovnog života. Svoju duhovitu stranu je pokazao još kroz svoje uloge, kao na javnim gostovanjima, a često zasmejava i svoju publiku na društvenim mrežama.

Četvrtak, 19.05.2022.

13:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Tako je ovoga puta objavio fotografiju sa mlađom koleginicom Anom Franić, sa kojom igra u predstavi "Tre sorele". Međutim, u pozadini fotografije vide se i glumice Sloboda Mićalović i Nataša Ninković, koje takođe igraju u predstavi, a Mimin opis fotografije je neke nasmejao, a neke razljutio.

"Sinoć u 'Zvezdari' posle sjajne predstave 'Tre sorelle' moja draga koleginica Ana Franić i ja. Pozadi su manje lepe Boba Mićalović i Nataša Ninković", napisao je Mima u svom fazonu pored najnovije slike na Instagramu i izazvao lavinu komentara: "Ja se ne bih složila, ne zna se koja je lepša od njih tri", "sve tri su fantastične", "Sloboda je posebna, a Nataša je prava dama"...

Mima Karadžić važi za velikog poštovaoca žena, često je ženskom društvu, a svoje koleginice ceni i poštuje, zbog čega su se pratioci na Instagramu složili da je verovatno reč o šali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare