Aktuelno

One su njihova najjača podrška na Vimbldonu: Žene tenisera ukrale šou FOTO

Jedan od najprestižnijih turnira u tenisu Vimbldon odavno je počeo i trajaće do 10. jula. Teniseri iz različitih delova sveta igraju za pobedu svoje zemlje, a u njihovom cilju pomno ih prate i podržavaju devojke ili supruge.

Petak, 01.07.2022.

10:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Iako se učesnici takmičenja uveliko žale na uslove igre, u publici vlada drugačija atmosfera. Ljudi ne mogu da odvoje oči od prelepih izabranica tenisera koje vatreno navijaju za pobedu svojih dragih. U nastavku teksta podsetimo se koje lepotice su izabranice naših tenisera.

Kim Sirs je na nogama i navija za svog supruga Endija Mareja. Ona se za pojavljivanje u javnosti odlučila za jednostavnu odevnu kombinaciju.

Devojka tenisera Nikolasa Kirjosa - Kostin Haci je poznata blogerka iz Sidneja. Ona ima i svoju prodavnicu predmeta za kućnu dekoraciju Casa Amor interiors, a nju često reklamira na svojim društvenim mrežama.

Eugenie De Martino je partnerka tenisera Dijega Švarcmana. Ona je inače model, izuzetno je fotogenična i ne propušta priliku da se pojavljuje ispred kamera kad god može. Lepa manekenka je i jedan od vatrenih navijača svog supruga.

Nina Ghaibi je pak verna podrška francusko-kanadskom teniseru Feliksu Augeru Alisimeu. Njih dvoje su u vezi od 2019. godine, a Nina svog partnera verno prati na turnirima i njegova je najveća podrška.

Tu je i supruga našeg Novaka - Jelena Đoković, koja ne propušta nijedan meč svog dragog. Ona iz publike često bodri svog supruga, a više puta se tokom njegove karijere pokazala i kao njegova najveća podrška.

Za Aleksa de Minaura navijaće britanska teniska zvezda Keti Boulter. Boulter je dospela na 82. mesto svetske lestvice, a u aprilu 2019. godine bila je deo reprezentacije Velike Britanije u Kupu federacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.