Aktuelno

Slike influenserke za koju tvrde da ima najveću pozadinu uzdrmale Instagram FOTO

Anastasija Stejsi Karanikolaou poznata je kao najbolja drugarica milijarderke Kajli Džener, a ogromnu pažnju javnosti izaziva zahvaljujući svojom atraktivnom izgledu.

Četvrtak, 07.07.2022.

09:54

Izvor: B92

Slike influenserke za koju tvrde da ima najveću pozadinu uzdrmale Instagram FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Anastasija važi za jednu od žena sa najvećom pozadinom u svetu šou-biznisa, a nedavno je na Instagramu podelila sliku gde su u prvom planu bile njene obline. Stejski važi za jednu od žena sa najvećom pozadinom, a

Ovu 24-godišnju influenserku na društvenoj mreži prati više od 11 miliona ljudi, koji je obasipanje lajkovima i komplimentima nije izostalo: "Ovo je iznad savršenog", "Savršena kao i uvek", "Vau, kako izgledaš"...

Priznala je i da je stavljala filere u usne, objasnila da ljudi idu na kozmetičke zahvate kako bi se rešili svojih nesigurnosti. Inače, Anastasija je ćerka grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaoua, koji je deo poznate marketinške kompanije World Financial Group.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.